Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Plug Gummi Freeze

Byta frysande plugg är inte en lätt uppgift, om det är dolt bakom ett avgasgrenrör. Att få tillträde till pluggen, även kallad en expansion eller kärna plugg, kräver ofta bort avgasrör, fästen motor, svalare linjer och komponenter ledningar. Samtliga reparationer utförs från bilens undersida, och i vissa fall är det mycket lättare att ersätta den befintliga stålplugg med en gummiplugg som expanderar för att greppa sidorna av hålet när en centrerad bult dras åt. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
3/8-tums hylsnyckelsats
Hammer
Punch
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilen och installera pallbockar under ramen. Sänk bilen på läktaren och öppna ventilen kylaren avloppet. Tappa av kylvätskan i ett uppsamlingskärl.
2

Lokalisera den läckande frysa kontakten. Det är cirkulär, ungefär två inches i diameter, och kommer att visas rostig som kylmedel sipprar förbi pluggen lämnar en rost trail längs sidan av motorblocket. Addera 3

Använd en hylsnyckel för att avlägsna eventuella komponenter som hämmar svänger en hammare för att dra in en sida av den läckande stålplugg. Använd en hammare och punch att böja en kant av pluggen. Placera en skruvmejsel under bucklig området och bända ut den gamla kontakten.
4

Sätt gummiplugg i hålet och dra åt centrumskruven som drar och expanderar gummit. Fortsätt att dra åt skruven tills gummiproppen tätt griper sidan av hålet.
5

Installera om alla borttagna komponenter, stäng ventilen kylaren avloppet och fyll kylaren med kylvätska.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61570.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.