Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar Spongy Bromsar

Spongy bromsar när pedalen har en grötig känsla att det som verkar försvinna efter att trycka flera gånger på en gång, men kommer tillbaka efter varslar pedalen. Detta är ett stort problem när man får bilen att stanna. Spongy bromsar är ett resultat av luft komma in i bromssystemet, vilket kan hända från läckor i ledningarna, för lite vätska i systemet eller utbyte av en del som ett ok som öppnade upp en bromsslang. Mer än något, måste du rensa luften från bromssystemet med vad som är känt som "blöder bromsarna." Saker du behöver
Jack står
Småcontainer
bromsvätska
Clear tube
Visa fler instruktioner
1

Höj åtminstone ena änden av bilen på pallbockar och ta bort hjulen så att du kan komma åt bromsarna.
2

Bifoga en tydlig gummislang till avluftningsventilen sitter på bromsoket. Placera den andra änden av slangen i en behållare delvis fylld med bromsvätska.
3

Vrid luftningsskruven på oket för att öppna avluftningsventilen, och har en annan person trycker ner på bromspedalen inifrån fordonet. Detta kallas "blöder" bromsarna, som urluftning luft från systemet. Fortsätta tillämpa pedalen tills bara vätska rent kommer ut röret.
4

Upprepa processen med de andra bromsar. Byt hjulen efter bromsarna på ena änden har tappats på blod, sänk sedan detta syfte och byta till den andra änden av fordonet.
5

Toppa huvudcylindern med färsk bromsvätska efter alla bromsar har blött.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57211.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.