Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Återskapa en 350 Chevrolet Motor

När en motor når sin hållbarhet gräns, utför det dåligt eller det inte prestera alls. Chevrolet är ett bra exempel på en motor byggare med lojala ägare. Eftersom sina 350 motorer var lätt ombyggd och producerade stora makt, de blev populära i racing branschen. Den Chevy 350 motor är fortfarande en av de mest ombyggda, uppgraderade, trimmad och omarbetat motorn i historien. En anledning är att du kan bygga upp det igen till nya. Saker du behöver
Chevy 350 (motor) katalog Motor stå
skiftnycklar (spärrkonsol, öppet, stängt slutade) katalog Packningar
Honing (cylinderväggarna) katalog Trädäck (huvuden, intag ) katalog Tänger (nål näsa) katalog Skruvmejslar
Sockets sälja Grease
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort alla fästbultar i de övre blockera inklusive ventilkåpor, insugningsröret och bränslepump. Dra varje komponent fri från långa blocket och ställ åt sidan. Ta lyftarna och schakt ventil från varje huvud och butik åt sidan.
2

Vänd på blocket för att komma åt oljetråget och vevaxeln för att ta bort dem från blocket innan något arbete för att bygga ett 350 Chevy motor. Ta bort alla inre delar kommer att ge dig tillgång till cylindrarna och bärande, som då ersätts eller bearbetas, kommer att vara det som gör din ombyggnad bra eller bra. Addera 3

bort oljetråget för att exponera vevaxeln och dess tidskrifter. Ta bort varje kolv från vevaxeln vid basen av varje stav att kolven sitter på och sedan ta bort lagret som håller veven på plats. Dra veven ut och ställ åt sidan.
4

Vänd blocket tillbaka över och ta bort bultarna och separera huvudet från blocket. Skrapa bort alla eventuella packning rester och rengör blocket inifrån och ut med kvalitet lösningsmedel. Rengör motorblocket för att befria den från all smuts och smuts innan vi går vidare genom stegen för att bygga en Cheva 350 motor.
5

Hone väggarna i varje cylinder tills innerdiameter i varje cylinder match. Upprepa processen för varje lyftare port. Hening cylinderväggarna släta håller kolvarna perfekt inställd för att förbättra prestanda när Chevy 350 motor byggs.
6

Grease cylinderväggarna, kolvarna, hamnar lifter och runt kamaxeln innan att montera delarna när du vill bygga. Börja längst ner och arbeta dig till toppen av motorn, vrida blocket i motorn stå varje gång du behöver tillgång till den övre eller undre motorblocket. Olja varje komponent villigt och kom ihåg att vridmoment varje bult säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60203.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.