Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ta bort och ersätt en Honda dörrhandtag

Den dörrhandtag på din Honda bil byggs starka för att stå upp för konstant användning och även enstaka slam. Men även de mest väldesignade dörrhandtag slits ut någon gång. När du behöver byta ett dörrhandtag på din Honda, ser du att de inte är dyra och du är säker på att hitta den stil du vill ha på någon Honda bilhandlare eller bildelar butik. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort högtalargallret med händerna, och använd en skruvmejsel för att ta ut de tre skruvarna som håll dörrpanelen till dörrkarmen. Ta ut genom fönstret veven. Hitta den U-formade klämman som håller handtaget på plats. Tryck på panelen och bänd U-klipp ut genom att kroka en platt skruvmejsel under den nedre delen av U och dra den nedåt.
2

Använd en skruvmejsel för att ta ut skruvarna på toppen av det inre dörrhandtaget och i armstödet. Nu kan du ta bort det gamla handtaget. Använd en skruvmejsel för att bända runt kanten runt luckan och pop off. Nu kan du dra panelen utanför dörren.
3

Början på det övre hörnet, dra ner plastfolie innanför dörren. Ta ut den vita fyrkantiga plastlåda som guidar styrstavarna. Leta efter den mekanism ansluten till den yttre dörrhandtaget. Hitta de två skruvarna som förbinder den yttre handtaget till dörrkarmen, och ta bort dem med en spärr och förlängning.
4

Hitta klämman som håller i låscylindern styrstången och pop det med din hand. Dra ut stången ur låscylindern. Du ser en metallplatta som täcker baksidan av låscylindern, med en U-formad klämma som håller plattan på cylindern. Använd en skruvmejsel för att dra av U-formad klämma.
5

Separat metallplattan från cylindern, och dra ut cylindern ut från insidan av dörren och handtaget från utsidan av dörren.
6

Följ proceduren i steg 1 till 5 i omvänd ordning för att installera din nya dörrhandtag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60224.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.