Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bakbromsarna på en 1998 Lexus GS300

De bakre bromsarna på en 1998 Lexus GS300 är utrustade med anti-skrika shims, vilket gör dem annorlunda än andra bromsar du har arbetat med. Processen med att ersätta dem är fortfarande enkel och tar bara cirka 15 minuter per hjul. De GS300 bromsbelägg bör inspekteras varje 15.000 miles eller när problem misstänks. Replacement Pads lagras eller kan beställas på de flesta auto-delar butiker. Saker du behöver
Jack
Hylsnyckel
Socket set, metrisk
platt skruvmejsel
Skivbroms fett
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Lossa muttrarna. Lyft hjulet från marken med en domkraft och ta bort hjulet. Domkraften punkten är flera inches framför hjulet och präglas av en skåra på båda sidor.
2

Ta bort de två skruvarna som håller bromsoket på plats. Bultarna är på baksidan av bromskaliperenheten. Lyft tjocklek av skivan och avbryta den med en bit ståltråd. Låt inte bromsoket hänga från bromsledningen.
3

Ta bort de två anti-skrika fjädrar, fyra shims och två kuddar. De shims och trampdynor är rektangulära och hålls på plats av fjädern och en styrpinne. Bänd med en platt skruvmejsel om det behövs.
4

Spread skivbroms fett på båda sidor om de inre shims. Fäst shims till ersättning kuddar.
5

Installera kuddar och behålla dem med anti-squeal våren.
6

Tryck in kolven i cylindern med något praktiskt såsom hammare handtag.
7

bort bromsok från upphävande tråd och skjut den på plats. Montera bultarna, dra åt med 77 Nm. av vridmoment. Byt ut hjulet och sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58078.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.