Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Relay On A 1991 Mazda

Byta enkla komponenter såsom detta själv är ett bra sätt att spara pengar och tid på mekanikern. Detta är en riktigt enkel process, så när du har identifierat detta som ditt problem att ersätta det är mycket enkelt. I detta hur jag kommer att ersätta bränslespridarens relä men alla andra är likartade. Saker du behöver: Din händerna
10 minuter
Visa fler instruktioner
1

Först jag råda dig att koppla bort batteriet anslutningen innan du fortsätter som en säkerhetsåtgärd för att själv och elektroniken i vehicle.Locate reläboxen under din huv, när du hittar den rengör toppen och det kommer att ha ett diagram screentryckt på toppen som visar var de olika reläer och säkringar inuti. Ta del av var problemet relä är och gå vidare till nästa steg.
2

Öppna reläet locket och hitta den trasiga reläet. Två små klämmorna komma upp sidorna och måste tryckas tillbaka innan du tar bort reläet. När du har klämmorna släppte tag i reläet och dra rakt uppåt. Försök att inte "rocka" reläet för att ta bort det kan du skada anslutningarna.
3

Med gamla reläet bort kontrollen för trasiga eller skadade kontakter. Detta är en bra tid att kolla alla andra reläer du är osäker på.
4

Byt nya reläet i sockeln kommer det bara gå på ett sätt så att du inte vill tvinga det. Om reläet inte går in lätt det antingen fel relä eller du sätter in det baklänges. Seat reläet fast i sin sockel och åter fästa klämmorna. Det är allt som finns att byta ett relä.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60202.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.