Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur installerar jag kontroll vapen i en 1966 Chevy C10?

Den främre hjulupphängningen på en 1966 Chevrolet C-10 lastbil använder en övre och undre styrarm att styra framhjulen upp och ner i hjulhuset. Dessa styrarmarna har bussningar och kulleder som slits ner med tiden, vilket orsakar däckslitage och fordon stabilitetsproblem. När styrarmarna har tagits bort från ramen och bussningarna bytas ut, då är det dags att installera styrarmarna på lastbilen. Det tar en timme eller så för att göra per sida. Saker du behöver
Factory övre kontroll Factory arm
lägre länkarm
skiftnyckel satt
sprintar
Jack
Spiralfjäder
Stötdämpare Sida 3 /8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Tire skiftnyckel
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Sitt framför fender väl, inför fästen för övre och undre länkarmar. Montera den nedre länkarm i urtagen på den främre tvärbalken med 1/2-tums Ratchet och uttag.
2

Placera domkraften under den nedre länkarm. Placera spiralfjädern på våren fickan på ramen och den undre länkarm. Montera den främre spindeln på den nedre länkarm med en skiftnyckel, sedan installera en sprint i kulleden på spindeln med fingrarna.
3

Montera övre länkarm på ramen med 1/2-tums spärrnyckel. Lyft uttaget tills du kan ansluta den övre länkarm till spindeln. Skruva fast två tillsammans med en skiftnyckel, sedan installera en sprint i kulleden i övre länkarm med händerna. Installera chocken vid ramen fästen och lägre länkarm med 1/2-tums spärrnyckel.
4

Montera hjulen på främre hjulupphängningen med däcket skiftnyckel. Lyft bilen bort av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61989.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.