Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en bakre rotorn på en Ram 2500

De broms rotorer på en Dodge Ram 2500 ansvarar för att bromsa bilen till stillastående . Efter många miles av bromsning , kommer rotorerna börjar att bilda spår och märken från normal användning . När det blir dags att byta bromsbeläggen , men du vill också ta bort rotorn att ha det antingen professionellt återuppstått eller ersättas i sin helhet . Även de bakre rotorerna på en Dodge Ram 2500 inte behöver bytas ofta , kommer de så småningom att behöva tas bort för byte eller renovering . Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av Dodge med en domkraft och plats jack står nedanför axeln , sätta dem högt nog att de bakre hjulen är upplyfta från marken minst 1 tum . Unbolt bakhjulen med ett däck järn . Lyft dem på axeln och ställ dem åt sidan .
2

Titta bakom bromsrotorn att lokalisera skruvarna för bromsoket . Avlägsna bultarna med en 1/2-tums Ratchet och uttag och dra bromsok bort av bromsok fästet. Ställ in tjockleken på toppen av axeln så att bromsledningen inte är vriden eller böjd .
3

Unbolt bromsoket fäste från baksidan av axeln med 1/2 - tums ratchet och uttag . Drag av rotorn från i hjulet klackarna med båda händerna och ställ den åt sidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60716.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.