Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en bakre Spring i en Ford Taurus

Ford Taurus var en populär bil när den introducerades på 1980-talet, och dess popularitet framhärdade tills linjen avbröts i början av 2000-talet, bara för att föras tillbaka till Stäng av decenniet. De äldre Taurus modeller tenderar att ha slitage frågor, såsom slitna bakre fjädrar. När dessa fjädrar går ut, kommer bilen att börja sloka i baksätet, och du kommer förlora åkkomfort. Lyckligtvis är det en enkel fix. Saker du behöver
Jack
Jack står
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Mallet
Byte fjädrar
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp Taurus, med hjälp av domkraft, och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Placera domkraften under axeln och lyft det uppåt tills det bara kommer i kontakt med själva axeln. Detta kommer att stödja axeln så att den inte faller ner plötsligt när du kopplar bort bilens bakre stötdämpare på Taurus.
3

krypa under bilen och skruva isär de chocker från axel med 1/2-tums Ratchet och uttag. Använd hammare för att knacka chocker av sina fästen. Sänk domkraften långsamt tills fjädrarna dekomprimera och falla ut ur fickorna.
4

Installera utbytesfjädrar ovanpå axeln, lyft sedan upp axeln med domkraften tills fjädrarna röra övre fästen. När de är på plats, skruva lägre chocker på plats med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag.
5

Höj bilen av domkraften står, med hjälp av domkraft, och placera den tillbaka på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60098.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.