Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsskivor på en Isuzu Rodeo

De broms rotorer (även känd som bromsskivor) på framsidan av din Isuzu Rodeo är ansvariga för huvuddelen av den inbromsning görs av ditt fordon, eftersom de bakre bromsarna inte bär lasten. Över tiden kommer rotorer slits ned och om den inte sköts ordentligt, kan spricka och skadas, vilket kräver ersättning. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 Isuzu Rodeo, men processen att ersätta broms rotorer är liknande för andra fordon, liksom. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Replacement rotorer broms
Visa fler instruktioner

1

Lyft upp den främre änden av SUV med domkraften, och ställa bilen på pallbockar. Var noga med att fordonet stabilt ligger på läktarna innan man tar bort framhjulen, sedan skruva isär hjulen med däcket järn.
2

Unbolt främre bromsok fästet som är kopplad till Styrspindel, med spärrfunktion. Lyft bort från bromsskivan och stödja den på den nedre länkarmen av främre hjulupphängningen. Alternativt, stödja bromsskivan med en metallkrok, så att bromsoket inte hänger med bromsledningen.
3

Skjut skivan fabriken bromsen från den främre hjulnavet och ställ det åt sidan för återvinning, skjut sedan ersättningsskiva på navet.
4

tillbaka bromsok fästet på styrspindeln, med spärrfunktion.
5

Installera hjulen, ta bilen av domkraften står och ställ den på marken, med hjälp av domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57723.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.