Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Bänk Bleed en huvudcylinder i en VW Jetta

VW Jetta är en mångsidig bil och den mest populära Volkswagen-modell som säljs i USA Vid byte av cylinder broms master i en VW Jetta, bör du bänk lufta ny innan installerar den för att se till att det inte finns någon luft i systemet som kan komma in i bromsledningar. Processen tar bara ca 10 minuter, dessa riktningar gäller en VW Jetta från något år. Saker du behöver
cylinder ersätter master (varierar beroende på modell år och motortyp) katalog Bänk bleed kit (kan komma med cylindern) katalog skruvstycke eller klämma-på skruvstäd
Flaska DOT 3 bromsvätska
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort din gamla huvudcylindern innan du bänk blöda och installera den nya. Bromsen huvudcylinder av en VW Jetta är generellt ligger upp mot förarsidan brandvägg, bakom röret som kommer från luftfiltret. Du kan behöva ta bort den övre delen av luftfiltret samt röret för att ta bort och montera huvudcylindern
2

Ställ din nya VW Jetta huvudcylinder i ett skruvstycke,. Om du don ' t har en bänk skruvstäd, kan du använda en klämma-på skruvstäd och ett gammalt bord. Kläm fast cylindern ordentligt och se till att det är nivån. Öppna upp bänken bleed kit och har det i närheten.
3

Lägg den gamla behållaren i den nya huvudcylindern, om du använder det igen. Se till att du torka behållaren helt, eftersom bromsvätska absorberar vatten och kan skada ditt bromssystemet, och sedan installera det i toppen av den nya huvudcylindern. Om en reservoar kom med din nya VW Jetta huvudcylinder, kan du hoppa över det här steget.
4

Hitta de två armaturer som medföljde bleeder kit. Trä dem på utloppen placerade på sidan av cylindern. Ta två längder av slang som medföljde satsen och för in dem i beslag. Böj slangarna upp, så de är som syftar till oljebehållaren. Skär slangarna, om nödvändigt, så de håller peka-ner i behållaren och sträcker sig ungefär halvvägs in i det
5

. Använd en klämma för att fästa rören till sidan av behållaren och hålla dem på plats. Du vill inte att de ska lossna och släppa in luft i systemet eller spray bromsvätska runt.
6

Fyll VW Jetta är reservoar med färsk bromsvätska. Häll nog i reservoaren för att fylla det bara blyg maxstrecket. De plastslangar kommer att sträcka sig ned in i vätskan, vilket skapar ett slutet hydraulsystem.
7

Pump kolven på bromsen huvudcylinder för att förflytta fluid genom enheten och in i slangsystemet. Använd en stjärnskruvmejsel för att göra detta genom att sätta in den i cylindern och ett fast tryck mot kolven att börja pumpa.
8

Watch luftbubblor kommer ut ur slangarna och in i vätskan i reservoaren . Håll pumpa tills all luft är ur cylindern och du inte ser några fler bubblor. Överväg att köpa tydliga slangar om de som kommer med din sats är svarta, så att du kan se luftbubblorna bättre.
9

Låt de båda slangarna i behållaren och sakta bort cylindern från skruvstäd. Du kan nu installera primade huvudcylindern in din VW Jetta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56917.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.