Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är bra prestanda uppgraderingar för att göra till en Cheva 350?

Det lilla blocket Chevy 350 är en populär prestanda motor med många eftermarknaden prestanda delar tillgängliga för att öka produktionen. Nyckeln till att förbättra effekten är att förbättra luftflödet. Åstadkomma detta genom att uppgradera den övre änden --- intaget, topplock, kamaxel timing och avgaser. Insug och avgassystem

I de flesta vanliga tillämpningar, insugningsröret och förgasaren --- tillsammans med avgassystemet --- är restriktiva flaskhalsar med avseende på luftflöde i och ur motorn. Aftermarket insugs-och avgassystem (headers och en fritt flödande avgassystem) är kostnadseffektiv bolt-on prestanda uppgraderingar.
Kamaxel Uppgraderingar

En förbättrad induktion och avgassystem Systemet kan förbättra prestanda potential en eftermarknad kam. Uppgradering kamaxeln kan resultera i meningsfulla makt vinster, men det måste också vara noga utvalda för att arbeta i luftflödet gränser topplocket.
Aftermarket cylinderhuvuden
p Detta är kanske den enskilt viktigaste uppgradering för att öka kraften potential 350 Chevy motorn. Äldre fabriken huvuden inte flyter inte luft så effektivt som nyare huvuden gör. Uppgradera till ett cylinderhuvud med modern design och teknik möjliggör en korrekt matchad top-end kombination för att ge bästa resultat. Addera Tip

När du planerar en motor uppgradering som producerar mer effekt än avsett från fabriken, se till bottom-end komponenter, såsom stavar och kolvar, klarar att hantera den ökade produktionen, speciellt vid högre motorvarvtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60884.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.