Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort och rengöra en förgasare på en 1985 Ford lastbil

Förgasaren på en 1985 Ford lastbil styr mängden bränsle in i motorn. Det är en komplicerad utrustning, och ibland bränslet inuti förgasaren kan gel, orsakar det att sticka tills det inte fungerar längre. För att åtgärda problemet måste du rengöra förgasaren ordentligt. För att göra detta effektivt bort förgasaren från Fords motor, så att du kan komma åt alla sidor av förgasaren. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Carb rengöringsspray
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort luftrenaren på toppen av förgasaren genom att ta bort vingmuttern på omslaget, lyft sedan av monteringsbandet. Lossa gasreglaget och chokevajrar från förarsidan av förgasaren med en skiftnyckel.
2

bort bränsleledningarna som leder in i förgasaren med en skiftnyckel. Dra av vakuumledningarna leder till förgasaren med händerna. Skruva loss förgasaren från insuget med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Ta förgasaren till en ren arbetsyta.
3

Spraya förgasaren rikligt med förgasare rengöringsspray. Öppna gasinmatningsskivorna genom att dra den öppna gasreglaget och stängs med händerna, sedan spraya insidan av förgasaren med förgasaren rengöringsspray. Vänd enheten över och spraya undersidan också. Låt förgasaren lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61785.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.