Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Installationsinstruktioner för Gas Shocks

gasfylld stötdämpare är en utmärkt ersättare val över standard, oljefyllda stötdämpare. Fördelarna är överlägsna köregenskaper, förbättrad bromsning och längre stötar liv. Bäst av allt, installera de nästan lika enkelt som vanliga stötar. Chocker är under uppskattat för vad de gör, och grovt under servad. Den större säkerhetsmarginal som kvalitet, gasfylld stötdämpare för med sig är väl värt den extra kostnaden. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Hylsnyckelsats
Wrench in
Sidavbitare
rörtång
Visa fler instruktioner

1

Hissa upp fordonets front och placera en pallbock under den nedre länkarm. Avlägsna däcken. Lossa de nedre bultarna --- vanligtvis två, men ofta en tung stud --- hålla chocken på plats. Lossa den övre muttern, brickan och bussningen. Dra chocken ut.
2

Installera den nya brickan och bussningen på övre chock stången. Den nya chock hålls samman av ett nylonband. Ta inte bort remmen tills den övre stången är på plats, och det översta busing, bricka och hållare mutter har installerats. Klippa bandet, och chocken kommer själv-sträcka och kan styras in i sitt nedre fäste säte. Montera bultarna och vridmoment specifikationer. Montera de främre däck och lägre fordonet.
3

Palla upp bakaxeln och plats pallbockar under axeln, inte ramen. Ta bort de övre och undre bultarna eller muttrarna och ta bort de gamla stötar. Byt chocker, återigen undvika skära nylonband tills det övre fästet är på plats. När bandet skärs, kommer chocken utvidga och kan styras på plats. Dra åt bultarna eller muttrarna och sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60800.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.