Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en termostat för en Ford F-150

Din Ford F-150 4.2L motorns termostat är porten mellan radiatorn och din motor. När det är stängt, stoppar det kylmedel från att resa genom de två komponenterna, och när det öppnas, körs nytt kylmedel från kylaren till motorn och så vidare. Om termostaten börjar gå ut, riskerar du överhettning din motor och eventuellt skada den går att reparera. Ändra termostaten bör ta cirka en halvtimme. Saker du behöver
dräneringskärlet
3/8-tums Ratchet och uttag
Packning skrapa
Byte termostat
Byte termostat packning
spätts kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna helt innan du arbetar på kylsystemet. Om kylvätskan är varm, kan du bränna allvar själv.
2

Placera tråget under framsidan av motorn och skruva isär termostathuset från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag . Det finns en slang som löper från toppen av kylaren till framsidan av motorn, och detta är termostathuset. Låt överflödig kylvätska rinna in i pannan.
3

Demontera termostaten och termostaten packningen från motorn. Rengör monteringsytan av motorn och termostathuset med packningen skrapan.
4

Sätt ersättande termostat och byte termostat packning i lager plats och säkra termostathuset till motorn med 3 /8-tums Ratchet och uttag. Öppna kylarlocket med dina händer och toppen på kylaren med förspädd kylvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60095.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.