Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Moog Kulled Instruktioner

Moog är ett mycket populärt märke av eftermarknaden fordonsindustrin fjädring produkter. En av de delar som de säljer i stora mängder är kulleder. Kullänkar ansluta styrspindeln med kontrollgruppen (er) och göra det möjligt att upp och ner rörelse av fordonets upphängning samt låta knoge och hjulen som skall vridas av ratten ingång. Över tiden kommer kullederna i bilen behöver bytas på grund av normalt slitage. Ändra lägre kulleder på personbilar är ganska lika för märken och modeller. En 2000 Mustang används som ett exempel. Saker du behöver
Jack
Jack står
hjulblock
rörtång
Momentnyckel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Wrench in Flighter Long-nosed skruvmejsel
Pickle gaffel
Hammer
Kulled press
New kulled sälja Grease gun
Visa fler instruktioner
1

Placera hjulklotsarna framför och bakom bakhjulet mittemot hjulet det arbetas på. Vrid muttrarna moturs med rörtång för att lossa dem utan att ta bort dem.
2

Placera domkraften under ramen precis bakom framhjulet det arbetas på. Lyft bilen tills framhjulet rensar marken. Placera domkraften stå under ramen precis bakom uttaget och sänka bilen på ställningen. Flytta jack till under mittpunkten av den nedre länkarm. Ta bort muttrarna och däcket. Höj domkraften tills det bara kommer i kontakt med den undre länkarm.
3

Räta sprinten säkrar kulleden muttern med spetstång och ta bort den. Ta bort muttern genom att vrida den moturs med skiftnyckel eller en hylsa och spärrskaft. Skjut ättikslag gaffel mellan den nedre länkarm och styrspindeln och slå den skarpt med hammaren tills kulledstappen avlägsnas från styrspindeln.
4

Montera kulleden pressen så att tvinga kulleden ned och ut ur det undre kontrollarmen. Omvänd verktyget för att trycka den nya kulleden hela vägen in i kontrollgruppen. Se till att kulleden sitter ordentligt i kontrollgruppen. Installera den nya gummiskydd och vrid kulledstappen så att hålet i den vänder fram och bak.
5

in kulledstappen i motsvarande hål i styrspindeln och montera muttern genom moturs på stuteriet. Se till att hålet fortfarande står inför fram och bak och dra åt muttern till mellan 109 och 149 foot-pounds. Sätt i den nya sprinten i hålet i tappen och böja den över stud med spetstång för att låsa den på plats. Om hålet i tappen inte ställer upp med ett hål i muttern, vrid muttern medurs tills hålen laguppställningen.
6

Sänk domkraften och flytta den till under ramen igen. Häng hjulet på tapparna och installera muttrarna för hand genom att vrida dem medurs på lug dubbar tills de får kontakt med hjulet.
7

Hissa upp bilen från stativet och ta bort stativet. Sänk bilen tills hjulet kontakt med marken. Dra åt muttrarna med 100 foot-pounds i ett stjärnmönster. Sänk bilen och ta bort domkraft och hjul block.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61855.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.