Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Subaru Front Sway Bar Bussningar

Den krängningshämmare på din främre fjädring gör en hel del arbete, eftersom det binder framhjulen ihop och hjälper till att styva upp hanteringen samt förbättra åkkomforten. När bussningarna i krängningshämmare slits ut, kan du höra en clunking ljud när du slår, och åkkomfort kommer att drabbas. Fastställande det kräver bort och installera om krängningshämmare, som du kan göra hemma med enkla verktyg. I det här fallet är projektet fordonet en 1997 Subaru Impreza, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats och White litiumfett
ersätter krängningshämmare bussningar
skiftnyckel set

Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av Subaru, med hjälp av domkraft, och säkra fordonet på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den.
2

Unbolt krängningshämmare ändlänkar från nedre länkarm, med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Du behöver bara koppla de nedre länkarna, eftersom de kommer att komma ut med krängningshämmare.
3

Unbolt krängningshämmare bussningarna från fordonet, med Ratchet och uttag. Dessa är placerade på utsidan av krängningshämmare, nära slutet länkarna. Ta bort lager bussningar genom att öppna upp bussningen vid sömmen och uppackning den från baren
4

. Spraya insidan och utsidan av ersättande bussningen med vitt litiumfett, skjut dem över krängningshämmare.
5

Lyft krängningshämmare upp på Subaru, och skruva den på plats med hjälp av 3 /8-tums Ratchet och uttag. Anslut därefter ändlänkarna till de nedre kontroll vapen, med Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
6

Höj Subaru utanför jack läktaren, med hjälp av domkraft, och sätt tillbaka den marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60096.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.