Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Broms vibrationer i Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse levereras som standard med främre ventilerade skivbromsar . Dessa bromsar fungerar genom bromsok trycka bromsbelägg mot den snurrande rotorn att stanna fordonet . Över tiden , kan smärre brister orsaka en broms vibrationer . Orsak

Broms Vibrationerna orsakas endast av en sak : överdriven kast på rotorn . Kastet är skillnaden mellan den tjockaste och tunnaste delen av rotorns skivan . Eclipse har en maximal rotor kast av 0,002-0,003 inches , beroende på året .
Material Transfer

Material överföring är i särklass den mest vanligaste orsaken till överdriven slut. Detta händer när friktionsmaterial från vidhäftar bromsbelägg till en del av rotorn , vanligtvis på grund av överdriven rotor värme .
Reparation
p Det finns bara två sätt att reparera överdriven rotor kastet . Det första sättet att reparera det är att använda en svarv för att skära en liten mängd av rotorns yta av och göra den platt igen . Detta kan endast göras om skivan tjocklek är minst 0,882 till 0,96 inches , beroende på året . Om rotorn faller under denna beskrivning , det enda sättet att reparera vibrationer är det att byta ut rotorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59179.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.