Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar broms rotorer på en Honda Integra

Acura, lyxbil uppdelningen av Honda Motor Company, tillverkar Integra. Enligt Edmunds, är Integra kvalitet orsaken till att det har ett så stort efter i USA Quality dock inte betyder att Integra är immun mot nedbrytning eftersom, vid någon tidpunkt, kommer alla bildelar slitage eller skadas och kräver reparationer. Om broms rotorer har spår eller andra skador på dem, kommer de att behöva bytas ut. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
Jack står
rörtång
gummiklubba
Buntband
Skruvmejselsats
Metric
Hylsnyckelsats
Visa mer instruktioner
1

kilar Placera hjulet bakom bakhjulen och lyfter bilen med en bil jack. Placera en pallbock under ramen av bilen och sänka den på ställningen med domkraften.
2

Ta bort muttrarna på hjulet med en rörtång sedan tar bort hjulet.

Billiga 3

Skruva loss bultarna från bromsoket med en socket och ratchet. Säkra bromsok till staget med en tråd slips för att undvika skador på bromsledningen.
4

Avlägsna rotorn skruvarna med lämplig storlek skruvmejsel. Vissa model-års acuras inte har dem installerade. Drag av rotorn bort från hjulaggregatet. Om det inte lossnar fritt och det finns inga fästskruvar, slog rotorn med en gummiklubba tills det lossnar.
5

Installera den nya rotorn på hjulmontaget sedan installera om fästskruven om så utrustad. Byt bromsok på hjulet och dra åt fästbultarna med hylsa och spärrskaft. Montera tillbaka hjulet på bilen och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under fordonet och sänk bilen till marken.
6

Upprepa proceduren på det andra hjulet. Du bör alltid byta rotorer i set.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58492.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.