Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en kedja Hoist

Archimedes utvecklat en mer primitiv remskiva i 3 fvt, men att tidig trissa system har lett till den teknik vi har idag. En kättingtelfer är en anordning som används för att lyfta mycket tunga föremål. Det kan vara antingen mekanisk eller elektrisk. Den använder en remskiva inneslutna i en tät kedja. Kedjan är som en stor slinga och detta gör det enkelt att arbeta för hand. Att lära sig använda en kedja hissa korrekt kan du spara tid och energi. Instruktioner
1

Fäst en anslutning krok att hålla lyften mekanismen till stödsystemet. De flesta kättingtelfrar kommer med denna pjäs så kontrollera ditt redskap först.
2

Flytta telfern direkt under anslutningen kroken och lyft upp av kroken på toppen av det. Ställ hissa kroken på anslutningen kroken och låt den hänga ned.
3

Placera lasten lyfts under kättingtelfer och räta ut det så mycket som möjligt. Ju mer utanför centrum är det, desto mer vrida och sila kommer att läggas på lyften kedjan.
4

Linda lyftens nedre kedjor runt lasten under den och säkra dem så tätt som möjligt genom att slira på den krökta änden av kedjorna i den längst länk på den andra änden av kedjorna. Ta bort denna slack gör lyftning av lasten enklare och effektivare.
5

Dra lyftkedja på framsidan av lyften mot dig själv med långa, raka rörelser. Hålla dra tills du har hissat lasten så långt som du behöver och långsamt släppa kedjan.
6

sänka lasten igen genom att dra kedjan från motsatt riktning tills det har säkert landat på golvet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60913.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.