Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter huvudcylindern på en 1994 Buick LeSabre

Huvudcylindern är hydraulpumpen för bilens bromssystem. Bromspedalen är mekaniskt förbunden med kolven i huvudcylindern. När du trycker på bromspedalen, det skjuter kolven framåt och trycksätter bromssystemet. När du byter ut huvudcylindern, måste du lufta hela bromssystemet för att avlägsna luft från bromsledningarna. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Linje skiftnyckel som
hylsa och spärrskaft
arbetsbänk med Tänger vice
Skruvmejsel Set
Visa fler instruktioner

1

Ta på skyddsglasögon. Koppla bort alla bromsrör från huvudcylindern med raden skiftnyckel set. Ta bort de två skruvarna som håller huvudcylindern på plats med socket och ratchet set. Placera huvudcylinder på arbetsbänken.
2

Ta bort sprintarna som håller den ursprungliga bromsvätskebehållaren till den gamla huvudcylindern med tång. Avlägsna behållaren från den gamla huvudcylindern. Fäst den nya huvudcylindern i skruvstycket och fäst behållaren. Böj sprintarna med tången och fyll behållaren med bromsvätska.
3

Fäst plast avluftningsskruvarna beslag (medföljer nya huvudcylindern) och klar gummi linje. Rikta tydlig linje tillbaka till reservoaren och hålla den nedsänkt i bromsvätska. Pumpa kolven på huvudcylindern långsamt med skruvmejseln och fortsätter att göra så. Huvudcylindern blir ordentligt luftad när det inte finns några luftbubblor i vätskan som färdas genom de tydliga linjer. Håll tydliga linjer under vätskan och ta inte bort bleeder bilagor tills du installerar just bromsledningen.
4

Montera det nya bakre huvudcylindern i fordonet och dra åt skruvarna med sockeln och spärrfunktion set. Fäst den nya bromsslangar en i taget och dra åt dem tills ombonad med raden skiftnyckel set.
5

Ha en hjälpare sitta i bilen och pumpa bromsarna. Lufta bakbromsen församlingar och därefter framsidan. Byt alla förlorade bromsvätska efter varje hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59077.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.