Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man återställer BMW Nätindikator

BMW, som alla bilar, ibland behöver reparationer. Dessa fordon har en dator ombord system som meddelar förarna om tjänsten kan behövas. Dessutom dessa tjänster anmälningar bistå mekaniker att hitta olösta problem med BMW. Om din tjänst varningslampa tänds, kolla med en mekaniker att avgöra om tjänsten behövs innan återställning tjänsten ljus själv. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den ett hack så BMW instrumentpanelen lyser, men inte slå på motorn.
2

Notice vilken tjänst ikon på instrumentpanelen lyser i rött. Tjänsten ljus indikerar tjänster som inte fungerar, vilket kan inkludera bromsbeläggen eller motorns kylfläkt.
3

Lokalisera på knappen märkt "BC" på minnet används för att stänga strålkastare av bilen på och av. Denna pinne ligger på vänster sida av basen av ratten. Tryck på "BC"-knappen en gång
4

. En klocka ska visas på instrumentpanelen.
5

Lokalisera den lilla knappen till vänster och nedanför vägmätaren på BMW instrumentbräda. Tryck på den här knappen och håll den intryckt tills den misslyckade tjänsten lampa på instrumentpanelen lyser rött igen.
6

Tryck på "BC"-knappen en gång. Du bör se ordet "Reset" visas på instrumentpanelen.
7

Tryck på "BC"-knappen igen och håll den intryckt tills du ser den misslyckade återkommer tjänsten lampa på instrumentpanelen. Ikonen för tjänsten ska vara orange i stället för rött, vilket innebär att tjänsten varningslampan har återställts.
8

Lokalisera på piltangenten på minnet används för att slå på strålkastarna på och av.

9

Bläddra igenom tjänsten ikonerna för att se till att de alla är orange. Om du ser en annan misslyckats ikon lyser i rött, följ steg 3 though 9 tills alla tjänsteleverantörer varningar har nollställts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60853.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.