Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Skillnad i Metal Ballast Kits

När du använder HID lampor , du vill vara säker på att du har en bra ballast för att driva ditt ljus . Två typer av byggsatser metall ballast förekommer , inklusive standard Metallhalogen och pulsstart Halide kit . Vad är en ballast ?

Ballast är en mekanism som används för att starta HID lampa , så att el att kontinuerligt strömma genom lampan för att hålla ljuset på . Ballasten kontrollerar den elektriska ström som går genom glaset glödlampan så att tillräckligt ström för att tända och underhålla ljuset utan att förstöra lampan .
Metal Halide Ballast Kit

Metal Halide ballast kit har blivit ett bra val för utomhusbruk och lager belysning , eftersom det vita ljuset som de använder är lättare för ögonen än den orange - gult ljus som produceras av vanliga höga lampor högtrycksnatriumlampor . Dessa reaktorer använder en elektrod i bulben att starta ljuset .
Pulsstart Halide Ballast Kits

Pulsstart Halide Ballast kit använder en hög spänning tändare i ballasten i stället för ett utgångsmaterial elektrod i glödlampan som standard metallhalogen barlast , vilket resulterar i användningen av mindre energi och större energibesparingar . Den re - strike är också 50 procent mindre än den vanliga ballast .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62023.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.