Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Rotor specifikation för en 2005 Pontiac Vibe

tillverkare ge riktlinjer och specifikationer för många komponenter i varje fordon . 2005 Pontiac Vibe är inte annorlunda . Det specificeras den rotorns tjocklek , och det viktigaste rotorn specifikation är minimal tjocklek. Bakgrund

Minimal tjocklek är den tunnaste skivan del av rotorn kan vara och fortfarande vara kvalificerat för återanvändning. Om rotorn är bearbetad eller återanvändas under denna specifikation , kan den orsaka skador på bromssystemet , eftersom bromsoket skulle behöva overextend att trycka elektroderna mot rotorn.
Fram
< br >

de främre bromsarna ger den primära bromskraft , och rotorerna på framsidan är tjockare för att underlätta ventilation . 2005 Pontiac Vibe kräver en tjocklek på 0,906 inches för att möjliggöra ändamålsenlig bearbetning av de främre rotorerna .
Bakre

De bakre bromsarna är den sekundära delen av bromssystemet och används främst för stabilitet vid inbromsning . De bakre bromsarna inte behöver ventilation och kan vara tunnare . Den minimala bearbetning mätning av de bakre rotorerna på en 2005 Pontiac Vibe är 0,295 inches .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61038.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.