Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsoket på en Volkswagen Golf GTI

Volkswagen Golf GTI använder en broms rotor och bromsok design för dess bromssystem. Denna broms designen tillåter Golf GTI att dra nytta av den ökade klämkraft som ett bromsok använder över en bromstrumma stil systemet. Hydraulolja tvingas genom stål broms slang och riktas i bromsoket systemet. Tjockleken innehåller ett bromsbelägg som tvingas mot en rötor (skiva), som orsakar friktion och saktar bilen ner. Över tiden, bromsok kan krångla på grund av ålder. När detta händer, griper din bromsok brukar. Du kommer att kunna berätta om din Golfs bromsok har beslagtagits eftersom ratten kommer att dra i riktning mot den beslagtagna bromsok under bromsning. Ju hårdare bromsverkan, desto mer bilen kommer att dra i riktning mot den grep bromsoket. Saker du behöver
hylsnyckel med socket set
Zip-slipsar
Tire skiftnyckel
Jack
(2) pallbockar
Visa fler instruktioner

1

Bryt de främre muttrarna löst på GTI med ett däck skiftnyckel. Slå klackarna 1/4 varv moturs.
2

Jack framsidan av GTI upp med frontjacket punkten ligger bakom radiatorn.
3

Place en pallbock under varje frontjacket svetsar stå nypa. Dessa är placerade direkt under förare och passagerare sidodörrar. Sänk GTI på läktaren.
4

Finish bort muttrarna och dra hjulet från hjulnavet montering.
5

Ta bort de övre och undre skruvarna för bromsoket. Tjockleken täcker en del av rotorn, vilket är en skiva som är monterad på framsidan av hjulnavet.
6

Skjut bromskaliperenheten utanför bromsrotorn och säkra bromsok till Golfs spiralfjädrar på suspension ovanför bromsaggregatet. Var noga med att inte skada ledningen gummi bromsen ansluten till bromsok i denna process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57295.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.