Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort ventilkåpan på en Jeep Wrangler

ventilkåpan på en Jeep Wrangler ligger direkt ovanpå motorn. Den omfattar den övre ventilkroppen tåget på topplocket, och detta inkluderar vipparmarna och fjädrarna vippa. Smörjolja pumpas fritt under ventilkåpan, så en packning behövs för att hålla all olja från att rinna ut. En dålig eller läckande ventil packning är en av de främsta orsakerna till att en ventil lock, och en gång bort, kan en ny packning pressas på plats. Saker du behöver
Maskeringstejp
Ratchet Pen Mössor och uttag
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

bort tändkablarna som slinga över ventilkåpan. Koppla varje tråd från ett tändstift, då etikett som plugg det lossnade på. Som ett exempel, linda en liten bit maskeringstejp på den borttagna första tråden och ge den etiketten # 1. Fäst en bit tejp till själva tändstiftet och även märka det # 1. Ledningarna måste placeras tillbaka på sina motsvarande tändstift eller allvarliga problem motor kommer att resultera. Upprepa denna procedur för varje plugg och tråd.
2

Ta bort muttrarna på mitten styrstift på toppen av ventilkåporna. Använd ett Ratchet och uttag att skruva muttrarna och dra dem bort tillsammans med de gummigenomföringarna som tätar hålen.
3

Skruva ventilkåpan muttrarna som håller locket till motorn. Dessa nötter kommer att vara placerad på kanten av ventilkåpan korrekt, och var och en måste bort.
4

Knacka sidorna på ventilkåpan När nötter tas bort, sedan en gång lossas, ta tag i täcka stadigt i handen och dra upp och ut med en lätt vickar rörelse för att frigöra det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60894.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.