Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Instruktioner för installation Bromsar Pads under 1997 K1500

Bromsbelägg på en 1997 Chevrolet K1500 pickup greppa rotorerna och ta lastbilen till ett stopp när du bromsar. Men varje gång denna händelse äger rum, de slitas ner aldrig så lite. Så småningom kommer dynorna understiga 3 mm tjocklek avskuren och du måste byta ut dem. Installera nya bromsbelägg på en 1997 Chevrolet K1500 är en ingångsnivå reparation jobb. Om du har ingångsnivå reparationsmeddelande färdighet, så du kan klara denna uppgift i ett par timmar. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
rörtång
Jack
2 pallbockar
Skyddsglasögon
dräneringskärlet
Bromsrengöringsmedel
Hylsnyckelsats och White litiumfett
bromsok kolv Tool Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Chock en av de K1500s bakhjulen, för hand. Vrid varje Chevy nötter främre klack, moturs, tills du kan ta bort dem för hand, men ta inte bort dem.
2

Lyft den främre änden, med hjälp av en domkraft. Sänk den främre änden på två pallbockar för att stödja det. Ta K1500 muttrarna främre lug och hjul av lastbilen för hand.
3

Skjut drain pan under K1500 höger-front brake rotor. Använd pannan för att fånga drippings från bromsrengöringsmedel du spraya på rotorn och tjocklek för att ta bort bromsdamm.
4

bort de K1500 höger bromsok bultar, med en socket set. Dra bromsok uppåt och ut ur hållaren för hand. Ta bort de slitna bromsbelägg från bromsoket manuellt.
5

Håll K1500 bromsok över dräneringstråget medan du tvättar insidan med broms renare. Sätt vitt litiumfett på båda bromsok glidstiften.
6

Ställ K1500 nya bromsbelägg i bromsoket för hand. Flytta bromsok i bromsok fästet manuellt. Installera om K1500 bromsok bultar med en socket set.
7

Scoot över till K1500 vänster-fron, t och utföra steg tre till sex på den sidan. Ställ båda framhjulen tillbaka på lastbilen. Dra åt alla de främre muttrarna för hand.
8

Lyft K1500 framsidan av domkraften står med domkraften. Flytta pallbockar bort från lastbilen innan den sänks den till marken. Dra åt alla muttrar K1500 främre lug till 140 Nm med momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58838.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.