Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Europaparlamentet påminner om att 2000 Chevy Trailblazer

Under 2000 sålde Chevrolet en medelstora SUV under namnet "Blazer." Det var en trim-uppgraderingspaket tillgängligt för fyrdörrars version av fordonet som marknadsfördes som "TrailBlazer." Under 2002 introducerade Chevy ett separat fordon under namnet TrailBlazer och började fasa ut namnet Blazer. Både 2000 Blazer och Trailblazer var underkastade samma återkallelsemeddelanden, som det har varit fyra. Låsningsfria bromsar

augusti 1999 minns utfärdades för Blazer s låsningsfria bromssystem. En tätning i bromsen matarröret visades läcka och orsaka en potentiell ökning av bromssträckor. Återförsäljare uppmanades att inspektera efter tecken på läckage och byt ut tätningen huvudledningen, om det behövs. En augusti 2000 minns utfärdades för Blazer s säkerhetsbälten
säkerhetsbälten

. De bilbältesanordningar var inte riktigt värmebehandlas, och klarade inte bärande krav. Återförsäljare uppmanades att inspektera säkerhetsbältet församlingens datumkoder och byt säkerhetsbältet församling, om det behövs.

December 2001
Bakre stopplyktor minns genomfördes i två faser. Det gjordes i fråga om att faran strömställarhållaren. Ett villkor i brytaren gjorde det möjligt för broms lampor och fara för att bli obrukbar. Återförsäljare uppmanades att ersätta transportören fara övergång.
Bakre stoppljus, förlängning

Maj 2008 minns var en förlängning av december 2001 minns påverkar bäraren fara övergång . Ett villkor i brytaren gjorde det möjligt för broms lampor och fara för att bli obrukbar. Återförsäljare uppmanades att ersätta transportören fara övergång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60908.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.