Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Accel DFI Tuning Tips

bilmotor underhåll, medan fortfarande ett mysterium för de flesta människor, i allmänhet hanteras väl av proffs. Deras jobb underlättas av datorer motor tuning utrustning, som tillåter dem att noggrant justera bränsleinsprutning och tändsystem såsom de som produceras av Accel DFI. DFI Elektronisk bränsleinsprutning började verksamheten på 80-talet att införa ett oberoende system för motorstyrning bolaget anses prisvärt och enkelt för konsumenten att använda. Digital bränsleinsprutning

Accel DFI (Digital bränsleinsprutning) svartabörshajar motorstyrsystem som elektronisk tändning och elektronisk bränsleinsprutning kontra förgasare eftersom bland andra egenskaper, de gör för lättare start av motorer enligt alla väder samt bättre tomgång kontroll. De minskar utsläppen och skapa bättre körsträcka effektivitet.
Cranking Tips för Gen7 och bogpropeller

För korrekt inställning av dessa två Accel DFI produkter se när du startar att bränslet koefficienter är korrekta. Om de är för höga motorn kan spotta och avger svart rök. Om detta händer, slå på gashandtaget för att lägga till luft och göra blandningen lite magrare. Kolla en utgångspunkt tabell bränsle kalibrering för korrekt koefficienten, factoring i storleken och formen på motorutrymmet.
Skytte för Power
p Om du vill skapa effektiv makt, mål för en rik blandning av luft och bränsle. För god förbränning och renare avgaser ett förhållande av 14,5-1 rekommenderas men mer kraft kan vinnas genom att göra en rikare blandning (mindre luft). Nackdelen är EPA-reglerade förhållanden som utsläpp och miltal är sämre.
Tändningsinställning

att verifiera exakt tidsstyrning använda Forced funktionen Ignition Timing i dator TuneUp programvara ange tidpunkten värde du vill. Använd ett stroboskop för att kontrollera att den aktuella tidpunkten är nära värdet du anger. Om så inte är fallet justera distributören eller tändningen utlöser därefter. Det är viktigt att ta bort de värden som du anger när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62227.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.