Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bakbromsarna på en Ford F-250

Om du kan höra de bakre bromsarna i din Ford F-250 skrika varje gång du bromspedalen, det är de slitagevarnarna på bromsbeläggen berättar att det är tid att byta dynorna. Underhåll av bakre bromsarna i tid kommer att undanröja behovet av dyra reparationer och, eventuellt, trafikolyckor. Lyckligtvis kan du utföra denna reparation jobb hemma själv med hjälp av några enkla verktyg och sträcka på F-250 underhåll budget samtidigt. Saker du behöver
Turkiet Baster
liten plastflaska
Lug skiftnyckel
Ordet jack Sida 2 pallbockar Sida 2 kilar
Ratchet
Socket
Tung tråd
Stor Tvingfäste
Brake Parts Cleaner Review Luddfri handdukar
Momentnyckel
New DOT 3 bromsvätska vid behov
Visa fler instruktioner Review bort den Gamla Bromsbelägg
1

Öppna huven och ta bort minst hälften av bromsvätska från behållaren behållaren på huvudbromscylindern med en ren kalkon baster och en liten plastflaska. Reservoaren är plastbehållaren ovanpå huvudcylindern ansluten till bromsservon - booster är den runda, trumliknande komponent på brandväggen, på förarsidan
2

Lossa. muttrarna på båda bakhjul församlingar med hjälp av en rörtång.
3

Lyft baksidan av din F-250 med en domkraft, stödja den med två pallbockar och blockera framhjulen med kilar.
4

Demontera båda bakre hjulenheter och börja arbeta på en bromsaggregat först.
5

Lossa de två bultarna som håller bromsoket till förankringsplattan. Bromsoket håller bromsbeläggen på plats mot bromsskivan. Använd ett Ratchet och uttag.
6

Lyft bromsoket från bromsskivan och fäst den till någon upphängningskomponent med grov tråd. Du vill undvika att lämna bromsok hänga med broms slang, som kan skadas.
7

Titta på monteringsläge de båda bromsbeläggen på bromsoket montageplåt och klippen metall och ta sedan bort dem.
8

Placera gamla bromsbelägg mot bromsok kolvarna inuti bromsoket och använda en stor C-klämma för att trycka kolvarna i sina cylindrar. Ta bort C-klämman och den gamla bromsbelägg. Detta kommer att ge dig tillräckligt med utrymme för att placera bromsoket med de nya, tjocka trampdynor över bromsskivan.
9

Spray broms delar renare runt bromsen och torka allt bromsdamm med en ludd- gratis handduk.
Montera nya bromsbelägg
10

klipp Place metall och den nya uppsättning bromsbelägg på förankringsplattan.
11 < p> Montera bromsoket över de nya bromsbelägg och dra åt de två bultarna till 27 foot-pounds (36 Nm) med en momentnyckel och en socket.
12

Byt ut uppsättning bromsbelägg på motsatt bromsaggregatet följande steg 5 till 9 av de tidigare avsnitten och installera hjulenheterna.
13

Lägre din F-250 från pallbockar och dra åt muttrarna med hjälp av rörtång.

14

Fyll behållaren på huvudbromscylindern med ny DOT 3 motorfordon bromsvätska, om nödvändigt, för att bringa vätskenivån upp till MAX-markeringen och dra behållaren lock.

15

Pump bromspedalen flera gånger för att ge plats för nya bromsbeläggen mot bromsskivan. Starta bilen och dubbelkolla att bromsarna fungerar. Stäng av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59210.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.