Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Instruktioner för en Snap On Double koningsverktyg

The Snap-On företag bedriver flera varianter av dubbla bromsslang fackling verktyg tillverkas av Blue Point. Den koningsverktyg sätter komma i metriska och standard, hantering 4,75 mm till 10 mm eller 3/16 till 1/2 tum ytterdiameter bromsledningen. Kitet innehåller ett flammande bar att hålla bromsen röret, ett ok och stång handtag ansluten till en matarskruv och fackling kona för fackling linjen och fem adaptrar för att mäta rörets längd och göra den första blossar på bromsledningen. Saker du behöver
Broms Linskärarna
Pipe
Inre /yttre brotsch
Snap-On enkel koning verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

Klipp bromsen linje med röravskärare. Snittet måste vara rakt över bromsledningen.
2

in spetsen på den inre /yttre brotsch blad i bromsledningen och vrid den för att avlägsna metallspån innanför linjen. Vänd brotsch över och ta bort spån från utsidan av bromsledningen. Addera 3

Markera hålet på fackling bar som motsvarar din bromsledningen diameter och sätt bromsen linje i fackling bar. Mät längden på bromsledningen med en adapter. Linjen bör inte överstiga höjden på den vidgade steg i botten av adaptern.
4

Dra åt vingmuttern på fackling bar att säkra bromsledningen. Vrid oket åt sidan så att den glider på fackling baren.
5

Placera adaptern så att sidan med stiftet passar inuti mitten av bromsledningen. Placera oket så att den flänsförsedda könen sitter i centrum av adaptern.
6

Vrid stången handtaget för att dra åt matarskruven och kör den flänsförsedda konen i adaptern. Stanna när adaptern pressas mot fackling bar. Lossa stången handtaget tillräckligt för att ta bort adaptern. Mynningen av bromsledningen blir något belled. Detta är den första utflytning.
7

Dra stången handtaget, trycker på fackling kon tillbaka in i bromsledningen. Fortsätt att vrida handtaget tills konen stannar. Utsätt inte för mycket kraft eftersom detta kommer att orsaka bromsledningen att spricka i sömmarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58737.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.