Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar internationella Glödstift

Även om de kanske låter mystiskt, glödstift är helt enkelt en del av en dieselmotor som värmer bränslet och får den att förbränna. Det är denna förbränning i en förbränningsmotor som gör att bilen att gå framåt. Precis som någon annan del av ditt fordon, så småningom glödstiften behöver bytas. Saker du behöver
Nytt glödstift
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil.
2

Leta glödstiften. Beroende på modell av din bil, kan de vara placerade i mitten av motorn eller du kanske upptäcker att hälften av glödstiften är den ena sidan, medan den andra halvan är på andra sidan. Det bästa sättet att hitta glödstiften är att tillbringa en stund utforskar motorrummet. Det kommer också att hjälpa att veta att glödstiften är ungefär lika stor som hälften av en penna, de är silver i färg och ofta kommer att ha en vit eller rosa keramikhäll.
3

bort några hinder, exempelvis luftslangar eller höljen Bell. Återigen, om du måste ta bort alla motorkomponenter beroende på bilmodell.
4

bort anslutningen tråd som omger dina glödstift. Anslutningen tråden ska lossna väldigt enkelt med bara ett ryck av din hand.
5

Placera din hylsnyckel över första glödstift. Prova en 19-mm hylsa först, och sedan arbeta dig till en mindre storlek om 19-mm hylsa är för stor.
6

Lossa glödstiftet genom att vrida din hylsnyckel i en disk- medurs (vänster) rörelse.
7

Dra glödstiftet ur motorrummet med händerna. Vissa källor kan föreslå att du drar glödstiftet ut med hylsnyckel, men detta är inte en bra idé eftersom du riskerar att tappa glöden kontakten i motorrummet, vilket gör det svårt att hämta.
8

Sätt in ditt nya glödstift i den tomma glödstift hålighet.
9

Dra glödstiftet med hylsnyckel med samma storlek uttag du använde för att ta bort glödstiftet.

10

Upprepa dessa steg för de återstående glödstiften.
11

Byt anslutningstråden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61175.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.