Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Anfrätt bränsleledningar

När du återställer en äldre bil eller lastbil, ett av de problem du kan stöta på är rostig bränsleledningar. Efter år av att sitta på plats oanvända, de kan rosta och fastna i komponenterna till vilka de är bundna, vilket gör dem mycket svåra att avlägsna. Du kan inte använda värme, som kan antända bränsle kvar i systemet. För att ta bort bränsleledningar, måste du använda några kreativa tekniker och en lite tid. Saker du behöver
Rust genomträngande bespruta
Linje skiftnyckel satt
kråkfot skiftnyckel uppsättning
1/2-tums breaker bar
Visa fler instruktioner
1

Leta upp korroderade bränsleledningen som du vill ta bort, vilket skulle kunna vara under huven eller på bensintanken, beroende på år, märke och modell av fordon. Trace den korroderade bränsleledningen till en av dess anslutningspunkter. Spraya montering på bränsleledningen med rost genomträngande spray och låt det dra i 15 minuter.
2

Spåra korroderade bränsleledningen till dess återstående anslutningspunkt. Spraya montering på bränsleledningen med rost-penetrerande spray och låt det dra i 15 minuter.
3

Anslut en linje skiftnyckel till en av anslutningspunkter och försök att avlägsna montering på bränsleledningen från sin anslutningspunkt. Om det lyckas, tar du bort kvarvarande montering samt, om inte, fortsätt till nästa steg
4

Spray mer rost genomträngande spray på beslagen och låt det ligga i blöt i flera timmar.. Anslut en kråkfot skiftnyckel på 1/2-tums breaker bar och ta bort fästet på bränsleledningen från anslutningspunkten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62085.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.