Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Nissan 240SX Hjälpram Spacers

Den individuell fjädring bak på en Nissan 240SX använder en hjälpram för att montera fjädring och drivlina komponenter till chassit. Dessa fästen hålls på plats av gummibussningar som kan bryta ner med tiden. Skulle det ske, kommer den bakre änden gör en clunking ljud vid inbromsning, och den bakre änden kan ha däckslitage och andra frågor anpassning. För att åtgärda problemet, är en metod för att installera hjälpramen distanser. Dessa går runt lager bussningar, och skapa en solid fäste för bakre änden. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Stoppklossar
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Subframe spacer kit
Visa mer Instruktioner
1

Placera stoppklossar runt framhjulen på 240SX och lyft den bakre delen av bilen med domkraft. Sätt pallbockar under chassit. Ta bort de bakre hjulen med däck järn.
2

sitta framför bakvagnen. Sätt tillbaka domkraften under mitten av den bakre delramen, som är i mitten av chassit och uppradade med suspensionen. Ta bort de bakre hjälpram fästen från chassit med 1/2-tums Ratchet och uttag. Långsamt sänka uttaget tills det är ungefär 1 tum mellan chassit och toppen av hjälpramen fästen.
3

Skjut de bästa fästen i hjälpramen spacer kit (de är formad som bokstaven C) på toppen av hjälpramen fästen, med händerna. Installera konformade bottenpartier av hjälpramen distanser upp i botten av hjälpramen fästen. Installera lager bulten genom botten av hjälpramen distanser och upp i chassit. Skruva fast fästen på plats med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

bort skruvarna i de främre fästena på hjälpramen, som ligger strax framför de nedre länkarmarna på upphängning . Skjut upp fästet på hjälpramen spacer ovanpå lager hjälpramen montera, installera sedan den nedre delen upp genom botten av fästet. Skruva fast med 1/2-tums Ratchet och uttag.
5

Installera de bakre hjulen på 240SX. Sänk bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62117.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.