Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1997 GMC säng Pickup Truck

Liksom andra pickup lastbilar, kom 1997 GMC pickup med en säng du kan använda för att flytta stora objekt. Lastbilens säng omfattar komponenter såsom bränsletanken och bakvagnen. Om du behöver arbeta på dessa delar, kan du behöva ta bort sängen från lastbilen --- ett jobb du kan fylla i ca 30 minuter med ett minsta antal verktyg och några assistenter för att hjälpa till att lyfta sängen från lastbilen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Star Hylsnyckelsats
bockar
3 hjälpare
Visa mer Instruktioner

1

Park GMC lastbil på en jämn yta och lägger på parkeringsbromsen. Öppna bakluckan. Lossa bakljus från väggarna i sängen med en stjärnskruvmejsel.
2

Dra bakljus ur väggarna i sängen, och vända dem så att du kan se baksidan. Koppla ledningarna leder till bakljus lökar och sätta bakljus i ett säkert område. Skjut ledningar för bakljusen ned genom bädden.
3

Koppla ledningarna till lamporna registreringsskylten på den bakre stötfångaren. Lokalisera plastklammer håller bakre bakljus ledningar på plats. Avlägsna klämmorna, och lossa kablarna.
4

skruva isär sängen från ramen med hjälp av en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Bultarna sitter precis bakom hytten, bredvid bakaxeln och ovanför den bakre stötfångaren på lastbilen.
5

Lossa skruvarna dörren bränsletanken till sidan av sängen med en spärr och stjärnan uttag.
6

Rikta sawhorses bakom sängen på ett sådant sätt att du kan ställa in sängen ovanpå dem. Plocka upp sängen med hjälp av tre medhjälpare, kontroll för att säkerställa att gasen påfyllningsröret inte fastna på sidan av sängen. Bär sängen till sågbockarna, och sätter ner den. Titta under sängen för att säkerställa de bockar stöder det ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61427.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.