Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Bromsledningar på en 1969 Chevy Chevelle

Installera bromsledningar på Chevy Chevelle är inte ett svårt projekt. Det svåraste blir att hitta längder som kommer att matcha systeminstallationsprogrammet. Du kan enkelt matcha de aktuella bromsledningar Men om du har rätt verktyg för att göra jobbet. Du kan ändra en enda bromsslang på mindre än 30 minuter, och spara dig en hel del pengar jämfört med arbetskraftskostnader på en bil verkstad. Du kan göra det här projektet i din uppfart. Den här proceduren förutsätter att du kommer att göra dina egna bromsledningar att ersätta de gamla. Om du har möjlighet att hitta matchande rader för att ersätta din gamla, kan du eliminera de fackling verktyg från listan. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
stödbenet
rörtång
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Bromskrets slangar
Slangar Bender
Flare Tool Review Bromskrets beslag
Wrench in
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet och dränera hälften av bromsvätska från master cylinder med Turkiet baster. Placera vätskan i tråget för återvinning senare. Placera en uppsättning stoppklossar bakom bakhjulen, eller framför framhjulen, beroende på var du måste arbeta på bromsledningar.
2

Lyft Chevelle med bil uttaget på slutet du arbetar med. Blockera hjulen fortfarande på marken. Placera en pallbock under Chevelle nära fästpunkten och höja den till ramen. Avlägsna hjulet med rörtång för att lossa muttrarna. Leta bromsledningen och rengör beslagen med stålborste för att undvika kontaminering bromsledningarna.
3

Lossa beslagen på bromsledningen en sida i taget. Låt eventuell kvarvarande bromsvätska rinna ut i avloppet pan när du tar bort varje montering. Använd gamla bromsledningen som ett mönster att böja ny slang för en ny bromsslang. Placera en passande och en låsring på vardera änden och fäst den med koningsverktyg. Anslut bromsen linjen och dra åt kopplingar med en skiftnyckel.
4

Upprepa proceduren på alla påverkar bromsledningar. Byt ut hjulet på Chevelle och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Chevy. Sänk bilen till marken. Fyll huvudcylinder med färsk bromsvätska. Lufta bromsledningarna genom att ha en hjälpare pump bromsarna flera tid och hålla dem medan du öppnar avluftningsventilen med en skiftnyckel för att driva ut luften från ledningarna.
5

Upprepa proceduren som behövs för att driva all luft från bromsledningarna. Lägg bromsvätska till rätt nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59128.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.