Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vilken storlek Förgasare behöver jag för en 383 Stroker ?

Chevy 383 Stroker motor är en 350 produktions block motor med en 400 produktions vev . Det är populärt bland Chevy entusiaster som vill ha mer hästkrafter eftersom det är både en enkel och kostnadseffektiv uppgradering . Stroker Motorer

Stroker motorer öka slaget hos kolvarna genom att använda en förändrad vevaxeln , vilket ökar förskjutning utan att ändra motorblock . Detta ger mer luft och bränsle i cylindrarna , vilket ökar vridmoment och hästkrafter.
Förgasare

Funktionerna hos en förgasare inkluderar styra motorhastighet , som kombinerar gas och luft in i en förbrännbara blandningen , och reglera luft och bränsle -förhållande. Förgasare storlekar mäts av kubikfot per minut . En 600 cfm förgasare , till exempel, flöden 600 kubikfot luft under en minut vid helt öppet gasspjäll . Ju högre cfm , desto mer luft en förgasare kan flöda .
Förgasaren 383 Stroker

förgasare som används beror på vilken typ av motor och användningen av motorn. För normal gata kör med en 383 stroker motor , ChevyMania ! rekommenderar en 650 cfm förgasare . En 750 cfm förgasare gör att motorn mer kraftfull , men det är den största som bör användas om inte motorn används för racing .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61754.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.