Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en generator från en 1998 DeVille

Generatorn monteras på motorn på en 1998 Cadillac DeVille är början av bilens elsystem. Det skapar kraften och skickar det sedan ner sökvägen till batteriet och det elektriska systemet. När generatorn slutar fungera korrekt, kollapsar hela systemet tills slutligen bilen slutar fungera. För att åtgärda problemet måste du ta ut beståndet generatorn för att få den reparerad eller att ersätta den med en ny. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums breaker bar
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven. Ta klacken bort den negativa polen på batteriet gör sedan samma sak för den positiva polen. Skruva loss anslutningarna från generatorn med 3/8-tums Ratchet och uttag och dina händer.
2

Använd breaker bar och en sockel för att vända remspännaren på motorn. Dra remmen från generatorn remskiva med händerna. Använd domkraften för att lyfta upp bilen och lägga ner den på pallbockar så att de främre hjulen är upphängda i luften.
3

Unbolt övre bulten på generatorn och luften -injektion crossover pipe, lämnar bulten inne i berget, med spärrfunktion. Unbolt nedre generatorn bulten från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Dra ut den övre fästskruven på generatorn när du skjuta den med ena handen. Dra sedan generatorn ur motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60476.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.