Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Felsökning av en Chrysler Cirrus

Felsökning en Chrysler Cirrus inte vara komplicerat. Cirrus är en medelstor sedan som såldes i årsmodellerna 1995 och 2000. Detta fordon har tillverkats med en 2,5 liters motor och kommer att få 28 highway mpg. Tidigare modeller drabbats av många "tillförlitlighet elände såsom antispinnsystem behövs," enligt Edmunds.com, en ledande leverantör av fordonsindustrin information. För att hålla din Cirrus kör på högsta prestanda, är felsökning. Saker du behöver
Bruksanvisning
omborddiagnos verktyg
Visa fler instruktioner
1

inspektera ditt Cirrus motor för eventuella läckor och regelbundet kontrollera oljestickan för låg oljenivå. Om oljan luktar bränt, ska om bytas. Lägg till mer olja vid behov, för att förhindra potentiella motorhaveri.
2

Använd omborddiagnos scanner till kontakten i OBD II porten. Detta ligger under instrumentbrädan, under kolumnen med ratten. Lyft upp locket och plus skannern direkt i portarna. OBD II scanner kommer sedan läsa alla felsökning koder för sensorer och elektriska komponenter. Ta del av denna kod och hänvisar till ägaren manuell eller ta till en certifierad mekaniker.
3

Lyssna på din motor för de vibrationer, som är en indikator på motorhaveri. Skakning är en annan orsak till oro och bör kontrolleras av en certifierad professionell mekaniker eller återförsäljare.
4

bort överföringen oljestickan att kontrollera vätskenivån. Värm upp motorn på tomgång vid 600 rpm och lämna Cirrus igång. Torka av mätstickan och sätt in det i oljestickan röret. Om mätstickan visar att det är låg transmissionsolja, tillsätt mer transmissionsolja. Sätt i en tratt till toppen av mätstickan och häll i fluiden. Byt vätskan om den är svart, eller luktar bränt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62140.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.