Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man släpper bakbromsen trummar på en 1989 Chevy 1/2 Ton

Ta bromstrumman från baksidan av din Chevy truck gör att du kan komma åt de bakre bromsbackarna och cylindrarna slav, det kommer också att du kan byta ut bromstrumman själva. Om trummorna är kraftigt skårade eller bäras på insidan, kan det visa sig svårt att ta bort dem. Var noga med att backa justeringen på skorna för att låta trummorna att lossna med mindre kraft. Dyka upp igen eller byt trummorna med nya när du sätter ihop bromsarna. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
platt skruvmejsel
Broms sked
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på bakhjulet dubbar med en rörtång, sedan höja den bakre delen av lastbilen från marken med en domkraft. Placera en uppsättning pallbockar under bakaxeln och ställa lastbilen på läktaren genom att sänka domkraften.
2

Ta bort muttrarna och hjulet från hjulbultarna och ställ dem åt sidan. Leta bromsen hål sko justering i baksidan av bromstrumman fästplattan.
3

in en platt skruvmejsel i hålet och skjut det mellan bromsbacken justeraren och malteserhjulet . Sätt en broms sked i hålet och vrid malteserhjulet upp, i syfte att stödja de skorna bromstrumman.
4

Fatta sidorna på trumman från framsidan och dra den rakt ut skorna och fästplatta. Ibland rost kommer att bygga upp runt hålet i mitten av trumman. Om det händer med din lastbil, spraya i mitten av trumman med penetrerande olja för att lossa rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57974.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.