Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar fläktrem på en 2005 Toyota Corolla

trasig fläktrem? På en 2005 Toyota Corolla, som innebär att din andra enhet tillbehör som inte vänder, antingen, lämnar dig med alla typer av problem under huven. Den fix är att byta remmen vilket är inte särskilt svårt, men det kan vara lite svårt att nå några av de delar som behövs, bara på grund av tillgänglighet. Detta bör bara ta cirka 30 minuter att göra på rätt sätt. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Factory bruksanvisning
1/2-tums breaker bar och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Kryp under bilen och leta reda på nedre motorkåpan på förarens sida av bilen. Ta bort den här luckan, med platt skruvmejsel för att poppa ut centrum på clipsen som håller den på plats, och sedan dra ut dem individuellt.
2

Placera breaker bar på remspännaren ligger på centrum av tillbehören på motorn. Vrid breaker bar medurs, dra sedan fläktrem av motorn.
3

Titta genom fabriken bruksanvisning för att lokalisera bältesdragningen diagrammet för bilen. Om du inte har en, bör det finnas ett klistermärke under huven eller på kärnan stöd visar diagrammet. Sätt i den nya remmen på remskivorna, och kör det enligt dekal eller manuellt medan du håller spännaren tillbaka med breaker bar.
4

Lossa ditt håll långsamt på spännaren när rem . Sätt sedan tillbaka den undre motorkåpan genom att trycka klippen på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60263.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.