Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Sway Bar Länkar i S-10s

Den krängningshämmare på en Chevrolet S-10 pickup ansluter fjädring på båda sidor om lastbilen, vilket minskar roll i att vända situationer och hjälper till med åkkomfort. Den krängningshämmaren ansluts till nedre länkarm med vingla länkar stångände. Dessa länkar har bussningar som kan slitas ner med tiden, vilket orsakar stort spel i suspension. För att åtgärda problemet, de krängningshämmare ändlänkar behöver bytas, vilket tar ungefär en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel set
ersätter krängningshämmare slutet länkar
Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre delen av S-10 med en domkraft och sätta pallbockar under ramen. Ta framhjulen med ett däck järn.
2

bort bulten på krängningshämmaren slutet länk med ett par nycklar. Dra bulten ut ur centrum av ändlänken upprepa sedan för den andra sidan av S-10. Ta bort alla bussningar från länkarna.
3

Installera länkarna ersättande änden på ena sidan och sedan den andra, bultning ihop dem väldigt löst för hand. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn och sedan sänka S-10 från pallbockar med domkraft.
4

Vrid hjulen hela vägen till vänster. Dra åt gungning länkfältet slutet på ena sidan med ett par open-end nycklar. Vrid hjulen hela vägen till höger och dra den återstående änden länken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61201.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.