Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Rostiga Bromsledningar

bromsledningarna på din bil gör en kritisk funktion - de ger bromsoken med lite hydraulvätska att fordonet att sakta ner och stanna. När det finns ett hinder innanför bromsledningar, är det normalt orsakas av rost. Bromsledningar kan rosta inifrån och ut samt utifrån och in Bromsvätska naturligt drar fukt till det, och om denna fukt byggs upp innanför linjerna, kommer det sakta rostar raderna över tiden. När rosten blir illa nog, kommer raderna bryts och du måste byta ut dem. Saker du behöver
Ersättningsbromsbelägg linjer
Tube-skiftnyckel
Pen
Paper
Catch pan
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och hitta alla broms-anslutningar på bromsen fördelningsventilen och huvudcylindern, liksom anslutningarna på bromsoken på hjulnavet montering vid varje hjul.
2 < p> Placera en fångst pan under en av bromsoken och skruva isär bromsen linje med en tub-skiftnyckel. Sedan trycker du på bromspedalen för att tömma bromsledningen.
3

Koppla ur alla anslutningar bromsledningen, med rör-skiftnyckel.
4

bort linjerna från kabelhållarna. Notera orienteringen och routing mönster av befintliga bromsledningar. Märk ner orientering och dirigering av bromsledningar, med hjälp av en penna och papper.
5

Montera nya bromsslangar enligt dirigeringsväg du noterade i steg 4.
6

Anslut broms-line tube muttrar till bromshuvudcylindern, bromsen fördelningsventilen och bromsok, med rör-skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57971.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.