Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur konvertera VDC till en strömkälla

Konvertera volt likström , eller VDC , till växelström , eller AC , är strömkälla krävs vid tillförsel av ström till elektronisk utrustning som körs på växelström . Mycket av den elektroniska utrustning som du använder i ditt hem använder växelström . Likström eller DC , omvandling till växelström är därför nödvändigt i bostäder med solpaneler eller batterier DC som kraftkällor . Det enklaste sättet att konvertera en VDC strömkälla till ett nätuttag är genom att använda en DC - till - AC-omriktare . Saker du behöver | 12 - volts batteri
DC - till - AC-växelriktare
Kraftkablar med krokodilklämmor
Visa fler instruktioner
1

Fäst kraftkablar med krokodilklämmor till DC - till - AC-omriktare . Sätt ringen kontakterna av vajrarna i plintarna hos växelriktaren . Sätt den röda kabeln i den positiva polen och den svarta kabeln i den negativa polen . Dra åt muttrarna på ringen kontakterna tills de ligger tätt .
2

Anslut strömkablarna till plintarna för 12 - volts batteri med hjälp av krokodilklämmor . Anslut den röda kabeln till den positiva polen och den svarta kabeln till den negativa polen på batteriet .
3

Slå av omformaren genom att vrida omkopplaren på användargränssnittet . Kraften bör lampan tändas . Du kan nu ansluta din elektriska apparater till AC uttag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61958.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.