Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur mycket kostar det att ersätta bromsbelägg?

Byta bromsbelägg på din bil är något som varje fordonsägaren har att uppleva förr eller senare. Eftersom de främre skivbromsarna ger 75 procent bromsförmåga för de flesta alla fordon, kommer de att kräva mer frekvent utbyte än de bakre bromsarna. Många reparationsanläggningar installerar sällan bromsbelägg utan häftning på ytterligare tjänster och avgifter. Delar och priser Labor
Hur mycket kostar det att byta bromsbelägg? Kostnaden varierar beroende på märke och modell.

Bromsbelägg är relativt billiga. Detta beror på vilken typ av fordon du kör. En vanlig inhemsk bil kommer att innehålla billigare reservdelar än en importerad sportbil. Utbud och efterfrågan håller priserna nere. En genomsnittlig kostnad vid byte bromsar kan variera allt från $ 25 till $ 60, beroende på kvalitet och tillgänglighet. Kostnaden för bromsbelägg som installeras på din bil

baseras på sysselsättningsgraden hos de flesta reparera anläggningar. I genomsnitt kommer en bromskloss ersättare ta en timme eller mer per sida. Schablonbelopp arbetskraft allmänt tillämpas på arbetskostnader för nya bromsbelägg. Detta innebär reparation för bromsbelägg är pre-beräknas reparationshandbok och appliceras på räkningen. Om boken säger att det tar 2,5 timmar att installera dynorna på din bil, kommer du att debiteras 2,5 timmar gånger per timme arbetskostnaden. Även om mekanikern kan få jobbet gjort snabbare.

Shopping för reservdelar priser och arbetskostnader kan göras i bekvämligheten av ditt eget hem. Tänk på att det är svårt för en reparationsverkstad för att ge dig ett exakt citat utan att faktiskt se bilen och rätt att bestämma vad den behöver. Andra tjänster kan krävas vid byte av bromsbelägg, såsom bearbetning rotorerna eller ersätta dem och service av bromsok och /eller byta bromsbelägg maskinvara. När du handlar priserna för kostnaden för bromsbelägg, sök via telefon eller

personligen för att ge dig en aning om vad du kommer att få betala för delar och vad butiken avgifter för timme sysselsättningsgraden.
Kvalitet
Nya bromsbelägg behöver inte bryta banken!

Som med allt i livet, bromsbelägg är allmänt tillgängliga i en mängd olika kvalitet. Du får vad du betalar för. Billigare bromsbelägg kommer inte att pågå så länge som högre kvalitet kuddar. Billig kuddar har ofta stick-on bromsshims och en liten tub silikonfett. Högre kvalitet bromskloss set är dyrare, men kan innehålla tjockare friktionsmaterial, kommer att hålla längre och i vissa fall tillhandahålla hårdvara och Utsättningskontrollpunkt på shims.

Mest samtliga bromsbelägg, oavsett vilken kvalitet, köpt på delar butiker eller verkstäder, kommer att innehålla en livstidsgaranti. Detta innebär att du betalar arbetskraft bara för ominstallation av dynorna när det behövs i framtiden.
Betrakta DIY Project
p Om du verkligen vill minska kostnaden för att ersätta bromsbelägg, kommer en gör-det-själv-projekt spara hundratals dollar i arbetskostnader. Tänk på att arbetskostnader kan i genomsnitt mellan $ 60 en timme till mer än $ 100, beroende på de konkurrenskraftiga sysselsättningsgraden i området. Köpa verktyg att utföra jobbet kan vara nödvändigt, men du kan fortfarande spara pengar och sedan återanvända verktygen om och om igen när det behövs. Övriga tjänster till dina skivbromsar kan fortfarande göras. Du kan ta bort rotorerna och få dem bearbetas i de flesta delar butiker eller verkstäder och inte tas ut på arbetsmarknaden för att ta bort och ersätta dem. Du kan också köpa rotorer billigare på delar butiker än vad du skulle betala för uppmärkning och arbetskostnad för en reparationsverkstad för att installera för dig.

Som ni ser finns det många sätt att spara pengar när du byter bromsbelägg. Att hitta den bästa lösningen för din budget är det enda väsentliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57476.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.