Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en harmonisk Balancer Installer

Harmonic balancers är sluter tätt till vevaxeln. Det är viktigt att använda rätt verktyg och teknik när du installerar en harmonisk balansaxel. Hamrar på en harmonisk balansaxel på kan skada både vevaxeln och balansaxel. Använda balansaxel bulten att dra harmonisk balansaxel på kan förstöra gängorna i vevaxeln. Ett harmoniskt balansaxlar installer pressar den harmoniska balancer på vevaxeln utan att orsaka någon skada. Saker du behöver
skruvnyckel
antikärvningsmedel eller lätt olja
Visa fler instruktioner
1

Sätt bilen i växel för att immobilisera vevaxeln .
2

Rengör vevaxeln tryne och harmonisk balansaxel hål med en trasa eller en slipande dyna. Applicera symaskinsolja eller antikärvningsmedel till vevaxeln nos och balansblock bar.
3

Skjut harmonisk balansaxel på vevaxeln, var noga med att rada upp woodruffkilen på vevaxeln med kilspår på balansblock. Skjut balansaxel på så långt som möjligt med hjälp av handtryck.
4

Thread balanseringsanordningen installationsprogrammet i gängorna på änden av vevaxeln. Trä in den helt, men dra inte åt den.
5

Använd en skiftnyckel, vrid muttern på den harmoniska Balansblock installationsprogrammet. Detta kommer att driva den harmoniska balanseringsdon på plats på vevaxeln. Fortsätt att vrida muttern tills balansaxel sitter ordentligt på vevaxeln.
6

Avlägsna harmonisk balansaxel installationsprogrammet från vevaxeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61043.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.