Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Cylinder Brake Master i en 1993 Pontiac Bonneville

Broms huvudcylinder i en 1993 Pontiac Bonneville lagrar bromsvätska tills pedalen och booster skicka vätska till bromsarna. Den Bonneville har några tillsatta alternativ, till exempel en bromsvätskenivån sensor, som du måste ta itu med. Annat än att är installationen av cylindern väldigt likt andra fordon. Om du behöver byta huvudcylindern, kommer detta förfarande att tvinga in luft i bromssystemet som du kommer att behöva ta hand om. Saker du behöver
Wrench trasor
Shop
Flare-skiftnyckel
Gummiproppar
platt skruvmejsel
bromsvätska
gummislang
Container
DOT 3 bromsvätska
Småcontainer
Ordet jack
Jack står
gummislang
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Koppla bort den negativa batteri kabeln med en skiftnyckel Koppla sedan den elektriska kontakten på huvudcylindern för fluidnivåsensorn.
2

Place butik trasor på marken direkt under linjen beslag för cylindern sedan bort beslagen på cylinder med en flare-skiftnyckel och lossa ledningarna. Anslut ledningarna med gummiproppar.
3

Skruva monteringsmuttrarna belägna vid änden av cylindern där den ansluter till bromsservon och ta bort cylindern.
4

Bänd reservoaren utanför cylindern med en platt skruvmejsel.
Installation
5

Fäst behållaren till toppen av ersättning cylindern, vilket gör att det inte finns nya genomföringar på monteringshålen.
6

Anslut cylindern till bromsservon och tillämpa de två monteringsmuttrarna med skiftnyckel.
7

Återanslut bromsledningar till cylindern på sina beslag med flare-skiftnyckel och koppla sedan den elektriska kontakten till reservoaren och anslut batterikabeln.
8

Fyll cylindern broms master till hela märket med färsk bromsvätska.

9

Lyft den bakre delen av bilen, stödja den på pallbockar och ta bort hjulen. Anslut en gummislang till avluftningsventilen på ena bakhjulet är bromsoket och dränka röret i en liten flaska /behållare delvis fylld med vätska.
10

Lossa bromsok avluftningsventil som assistent pressar pedalen , luft och vätska kommer ut ur röret. Stäng ventilen, släpp pedalen och upprepa tills det inte finns några luftbubblor.
11

Upprepa steg 5 och 6 för andra bakhjulet, sedan montera de bakre hjulen och sänk bilen utanför pallbockar . Lyft upp framvagnen på pallbockar, ta bort de främre hjulen och blöder dessa bromsar.
12

Montera framhjulen, sänker bilen och fylla behållaren om det behövs.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58454.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.