Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Rengör spjällhuset på en Chevy Colorado

Chevrolet Colorado är efterföljaren till en av Chevy mest populära små lastbilar, S-10. Sedan introduktionen har Colorado sett framgång också, och massor av glada ägare sätter höga miles på sina mickar. När en lastbil blir äldre och loggar en massa miles, utföra enkla underhåll för att hålla motorn igång som bäst. En sak som hjälper är att rengöra spjällhuset, vilket kommer att bidra till att smörja kopplingen samt se till att ingen gunk eller rester kommer in i motorn. Saker du behöver
platt skruvmejsel equipment shop trasor
Gasspjällshus Spray
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på Colorado, och leta reda på spjällhuset.
2

Koppla den svarta plaströr som går från luftfiltret till spjällhuset, med hjälp av en platt skruvmejsel för att skruva loss slangklämman som håller fast slangen på gaspådrag kropp. Sedan dra av plaströr.
3

Placera en trasa under spjällhuset att fånga upp eventuellt överskott av rengöringsmedel. Ta burk spjällhuset renare och sätter i den medföljande halm in i änden av munstycket. Rikta halmen i spjällhuset, och spreja rengöringsmedel. Håll ner munstycket endast i korta stötar.
4

Håll öppna fjäril på spjällhuset genom att dra tillbaka spjällhuset koppling, öppna passagen till motorn. Spreja spjällhuset renare i spjällhuset i korta stötar.
5

Torka bort överflödigt rengöringsmedel med butik trasa och rengöra alla målade ytor, om någon, som sprayen kontaktas. Sätt tillbaka den svarta plaströr med platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60055.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.