Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bakbromsen trummor på en 1999 Buick Skylark

De bakre bromsarna på din 1999 Buick Skylark är sko och Drum style bromsar. Skorna kommer inte bära lika snabbt som de kuddar på skivbromsar på framsidan av bilen eftersom de bakre bromsarna bara utöva cirka 30 procent av den kraft som krävs för att stoppa bilen. Trummorna kan tunna över tiden eller om skorna slits för långt, nitar den metall som används för att hålla friktionsmaterialet på skon kan bli exponerade och skada trumman. Om dina trummor har skador eller är tunnare än de borde vara, byt ut dem omedelbart. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på de bakre hjulen på din Buick Skylark med användning av en rörtång. Ta inte bort dem ännu eller bilen kommer att bli mycket instabil.
2

Placera en domkraft under bakaxeln på bilen och lyfta upp det tills bakhjulen är helt från marken. Placera en uppsättning pallbockar under axelhus sedan sänka domkraften tills bilen vilar på läktaren.
3

Avlägsna muttrarna från de bakre hjulen med händerna och ta bort hjulen från bilen. Ställ hjulen åt sidan för nu och sätta muttrarna på ett säkert ställe för återanvändning senare.
4

tag i den vänstra och högra sidan av bromstrumman med händerna. Dra trumman rakt bakåt för att ta bort den från axeln bostäder. Det kan ta en liten vickande och rycka men det kommer att glida av. Upprepa processen för att avlägsna den motsatta bromstrumman också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57875.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.