Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Bromsbelägg på en 1998 F150

Bromsbelägg, enligt wisegeek.com, främst består av mässing, koppar och stål ull spån, som hålls samman med ett harts. Det är denna semi-metalliska inställning som skapar skrapande ljud som så många människor förknippar med dåliga bromsar. En annan lätt identifierbara tecken på broms slitage är när bromsarna slutar i en ryckig, slutare mode, känd som "högintressant." Om något av dessa inträffar i din 1998 Ford F-150, kommer bromsarna måste snart bytas ut, vilket bara så råkar vara en enkel hemma procedur. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Däck järn
bungee rep
träkloss
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Nya bromsbelägg

Visa fler instruktioner
1

Lossa klackarna. Klackarna är bultarna som håller däcket på lastbilen. Lossa varje öra två hela varv med däck järn, men ta inte bort dem. Placera trä klossar under hjulen du kommer inte att ta bort.
2

Höj lastbilen. Använda ordet jack, höj trucken tillräckligt hög för att däcken för att rensa marken av minst ett par inches. Placera domkraften står säkert under lastbilen, finna ett stöd strut på den sida av fordonet som du arbetar med. Upprepa denna process för varje däck. (Endast höja antingen den främre eller bakre delen av fordonet på en gång.) Addera 3

bort däcken. Slutför bort klackarna muttrarna och helt ta bort däcken och ställ dem åt sidan. Klackarna är universella så det finns ingen anledning att diagrammet finns positioner.
4

lokalisera och ta bort bromsoket mount. Den bromsok fästet skruvas fast rotorn och har en svart slang som sticker ut från ryggen, är detta rör bromsledningen. Ta bort bromsok fästet genom att lossa dess bultar med socket set. Bungee det på undersidan av hjulet väl så att den hänger utan att belastningen på bromsledningen.
5

Skjut bromsbelägg ur fästet. Bromsbeläggen hålls i med små metallklämmor. Ta bort dessa klipp och skjut dynorna ut. Behåll dessa klipp du behöver dem för ominstallation.
6

Komprimera bromsoket. Tjockleken är den tre-till fyra-tums diameter kolv i bromsoket mount. Komprimera den genom att spänna fast det med C-klämman. Det måste vara i jämnhöjd med baksidan av berget.
7

Montera de nya bromsbeläggen. De nya bromsbelägg kommer att passa in lätt och sedan placera klippen tillbaka eftersom de var belägna.
8

Sätt tillbaka fästet. Knyt upp fästet och åter skruva fast rotorn. När fästet är fastskruvad på kan du ställa tillbaka däcket på rotorn och dra åt muttrarna nedåt. Bara dra åt med fingrarna tills lastbilen sänks, sedan avsluta dra åt dem med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57665.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.